søndag den 15. august 2010

San Fran

Hej igen

Hurra for Starbucks og Free WiFi

Så er vi i San Francisco. Efter nogle dage med breath-taking views ned langs stillehavskysten i Oregon og Californien krydsede vi hertil morgen Golden Gate Bridge og er nu i selveste San Francisco. En indtil videre fantastisk by, som varmt kan anbefales. Vi tilbringer de næste par dage her og kører så videre mod Yosemite National Park, hvor vi har en date med nogle sortbjørne og en enkel wapiti.

Hvad ellers? Jo igår midt på dagen, da solen stod højest på himlen lavede Bager og Ågård lige et quick stop på highway 101 stormede ned over en skrænt og hoppede i floden. Første bad i 3 dage. Lækkerier. Ellers er der indtil videre set wapitier (Kronhjortlignende tingester), rådyr, en djævelsk masse rovfugle og grippe samt en hel del roadkills, hvoraf der bl.a. kan nævnes utallige stinkdyr, et par vaskebjørne/grævlinger (det var halvmørkt) og en enkel grip.

Håber stemningen fortsat er høj og I nyder det gode sommervejr, som jeg kan forstå I er velsignet med for tiden :-p

3 kommentarer:

 1. Hej Jeppe. Du skal også lige ha en hilsen fra mig - det var Ditte, der skrev sidst. Fantastisk I allerede er kommet til San Fr. og dejligt at turen er gået planmæssigt. Vi følger jer hele tiden - spændende. Ja vi har super sommervejr for tiden - vi har i aften været nede på Luna og spise for at fejre at overgangen til de 50 forløb smertefrit. Jeg havde en fantastisk dag i går med gæster i en jævn strøm fra kl. 10 til midnat - rigtig hyggeligt. Kan I have det rigtig godt og fortsat god tur. Kærlige hilsner fra os alle 4 - mor.

  SvarSlet
 2. Hej Jeppe. Super at høre I har det godt :)
  Når I nu alligevel er i SF og hvis I har tid (og råd) synes jeg I skal unde jer selv en tur til Alcatraz. Det er vildt spændende og helt sikkert et besøg værd.
  Poul er kommet hjem så grim-snak-bægeret er på ny, ved at løbe over.

  Kan du hygge dig mester.
  P.S. Jeg vil skide dig et stykke.

  SvarSlet
 3. hvilken yndefuld kommentar - kim går jeg ud fra? ;)
  Så blev det også tid til en lille hilsen fra århus.
  Jeg babysitter Ane for første gang idag - og hun er ikke blevet mindre skøn end sidst :) målet er at hun kravler inden birgitte og kasper kommer hjem i eftermiddag!
  Håber i har det rigtig godt, det ser jo ud til at i får tiden til at gå på behagelig vis. Lad os snart høre noget mere - noget om en bjørn??
  God fornøjelse på vejen
  kærligst fra ditte

  SvarSlet