søndag den 22. august 2010

to indlæg samme dag... hmm

##Et indlæg fra San Fran som jeg åbenbart ikke fik publiceret##

Jamen sker der ikke noget i Frisco eller hvorfor sidder han foran computeren hele tiden?

Hjemvendt fra Castro, som er bøssekvarteret i en alt andet end homofobisk metropol, trænger man til lige at strække fingrene ud over et tastatur og prøve at overbevise sig selv om at man fortsat er heteroseksuel. Tilsyneladende signalere duoen Ågård/Bager andet når de slentrer ned af en gade med regnbueflag og drags strøet med let hånd til alle sider. Man bliver tjekket ud i hele sin fulde korporlige fremtoning. Det eneste der får i hvert fald én af os til at smile lidt, er at Bager blev tjekket lidt oftere ud end undertegnede. Så må man jo lade være med at tage en matrosstribet trøje, en cowboyskjorte og moderigtige sko+solbriller på=) skovmandsskjorte og ølvom sælger åbenbart ikke helt så godt i den slags kvarterer. Men ingen tvivl om at "as far as everyone else is concerned" var Simon Bager og Jeppe Ågård et flot skandinavisk bøssepar på roadtrip i bedste brokeback mountain stil.

Nå, men vi hookede op med nogle lokale (dog ikke homoseksuelle - rolig mor, og Christine ikke mindst), så lige nu sidder vi hjemme på kammeret og er kravlet i en lidt varmere mondering inden vi skal ud og drikke en enkel pilsner i Friscos latinerkvarter. Det bliver sikkert hyggeligt. Bilen skal dog flyttes klokken 0700 imorgen tidlig, så det bliver nok ikke til whiskyshots og bodytequilaes hele natten.

Som en afsluttende kommentar kan det tilføjes at netop som det nyligt matchede bøssepar rejser sig for at tage sin afsked med Castro kommer to grandvoksne mænd gående med en stor flot hovedbeklædning, men i øvrigt uden en trævl på kroppen. Nu skal jeg ikke gøre mig klog på den menneskelige fysiologi og dens afhængighed af ens seksuelle orientering, men jeg kan dog ikke undgå at bide mærke i, at undertegnede sad og klaprede tænder og frøs voldsomt i den San Franciskanske eftermiddagsvind - påklædt vel at mærke. Det lod dog ikke til at have nogen effekt what so ever på de to førnævnte mandsskabninger. Der var både til gården og til gaden. Man lærer noget nyt hver dag!

Hvis I nogensinde kommer i nærheden af det her sted skal I svinge forbi. Det er hyl!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar