tirsdag den 7. september 2010

Garibaldi Lake

Hej igen folkens

Så kom vi henover det værste introhalløj og har fået os ganske glimrende installeret i en lejlighed på 12. med lækker udsigt mod nord op mod Cypress Hill, for dem der kigger på kort.

Der er egentlig ikke tosset meget at fortælle, men man kan vel brygge en lille et eller andet sammen. Vi ankom d. 31. og fik lidt heldigt lov til at flytte ind nogle dage før tid, så vi undgik at sove i bilen på campus. Dagen efter ankom Knudsen, vores gode ven fra Geo, som også skal på udveksling her. Det trekløveret var samlet kunne det sjove begynde og det gjorde det så de næste par dage. Vi hoppede ind på en af de lokale barer på campus og løb hurtigt ind i nogle søde mennesker. Undertegnede faldt i snak med en tysker, som hedder Chris, en transfer student fra Hamburg. Han har allerede boet her et år og kender derfor hele stedet. Perfekt. D. 2. startede introshowet så med ligegyldige workshops omkring hvordan man klæder sig på i Canada og hvordan man giver et ordentligt håndtryk, der hverken er for hårdt eller slattent. Tak for den faktaboks! Men der var naturligvis også en ordentlig omgang sociale aktiviteter, der skulle passes, hvilket åbnede for en ordentlig håndfuld nye bekendtskaber. Af en eller anden årsag lader det til at vi for det meste ender op med tyskere og englændere, men det gør nu heller ikke noget. Flinke mennesker. Hookede rimelig hurtigt op med en engelsk geolog, Charlie, som kan nogle vilde tricks i en kayak på en flod med meget lidt vand og rigtig mange sten. Hyggelig fyr. Vi fik aftalt at søndagen skulle fordrives med et hike til en flot sø ca. 100 km nord for Vancouver nu da vi havde bilen. Efter en lille toga-fest i en fraturnity-hus dagen før kom vi lidt pressede afsted ved 11-tiden efter lidt startvanskeligheder (en overbooket bil). Nå, men vi kørte nordpå med godt mod og fandt et supermarked på vejen, som solgte nogle lækre grillkyllinger. Akkompagneret af maceroni and cheese gled det i dunken på 6 sultne drenge og vi blev efterhånden klar til at begynde hiket. Vi fandt parkeringspladsen og forlod bilen kl 1315. Det må kaldes en sen start til et day-hike. Nå, men op det skulle vi. Underneden ses resultatet. Det var skam ganske pænt. Vi rundede de 25 km. inden vi kom tilbage til bilen og havde tilbagelagt de sidste 4 i mørke. Spændende! En flok svært tilfredse knægte blev pakket ind i bilen og turen gik atter mod Vancouver. Chris kendte en lækker vegetarrestaurant på vejen og efter nogle dage med lidt tvivlsomt fødeindtag var det lige hvad vi alle havde lyst til. Nachos, enchiladas og veggies hjulpet på vej af lidt lokalt produceret rødvin gjorde ikke tilfredsheden mindre. Kl. 0100 kørte vi ind på campus. En lang, men fantastisk skøn dag med Knudsen og nogle af mine nye venner.

Knudsen med hovedet i et vandløb
Aron og Charlie
Gåsegang i højengen
Den første sne
Knægtene stadig et stykke fra toppen - fra venstre er det Charlie, Lucas, undertegnede, Knudsen, Chris og Aron
Mig og Charlie ;-P
Aron i sneen
Knudsen ved søen - fantastisk mand ved fantastisk vand
Aron kunne ikke dy sig - ca. 5-7 grader FØJ!
Der blev tid til et lille overlook over Vancouver fra Cypress Hill på vejen tilbage

1 kommentar:

  1. Hej Jeppe.
    Det er da nogle fuldstændige fantastiske billeder her - helt vildt. Kan godt forstå du bliver helt opslugt af alle oplevelserne. Det er blevet stille i huset her siden Sine også drog afsted. Hun er godt ankommet til platformen i El Salvador efter 19 timer i Atlanta. Næste weekend tager vi over til Ditte for at lave brusekabine, og så kan vi jo også fejre hendes fødselsdag om søndagen.Farmor og Christen er i Rom på ferie i denne uge, så det er spændende for dem. Vi savner dig meget - dog er det en stor ting at kunne følge dig her på siden - så er vi jo lidt med :-) Og det er jo dejligt at tænke på, at I har det godt. Kærlige hilsner fra far og mor.

    SvarSlet